зарежда...

Категория: Любопитно

Джордж Йънг – човекът, който внесе кокаинът в АмерикаКриминалниЛюбопитно
Джордж Йънг – човекът, който внесе кокаинът в Америка Джордж Джейкъб Йънг (роден на 6 август 1942 г.) е основната фигура във внасянето на кокаина в Съединените Щати през 70-те и началото на 80-те години на 20-и век. Йънг бил част от картела Меделин. Историята на неговия живот бе пресъздадена през 2001 г. във филма „Дрога“, с участието на Джони Деп.
Прочети още »
Вдовицата на Косьо Самоковеца се оказа хитра лисица: Тихомълком си взе цялото имане на ДимитровКриминалниЛюбопитно
Вдовицата на Косьо Самоковеца се оказа хитра лисица: Тихомълком си взе цялото имане на Димитров Сред най-ценните й придобивки е култовият хотел "Замъка" в Боровец, няколко огромни вили и десетки парцели в курорта
Прочети още »
FACEBOOK ПОКОЛЕНИЕТО...Любопитно
FACEBOOK ПОКОЛЕНИЕТО... Събуждам се и си мисля какво ли става в социалните мрежи, хващам телефона и започвам да се ровя. Толкова ли е обсебващо се питам. Това ли трябва да е първата ни мисъл?
Прочети още »
Кой е Пабло Ескобар ЛюбопитноЗабавни
Кой е Пабло Ескобар С неговата смърт свършва и могъществото на смъртоносния Картел Меделин ...
Прочети още »
Жените на мафиотитeКриминалниЛюбопитно
Жените на мафиотитe Те са всеотдайни майки и съпруги и не се месят в гешефтите на мафията. Поне така си мислехме досега. Жените на италианските мафиоти все по-често ...
Прочети още »
Конфискуват злато и имоти за милиони от цигани-перачи на париКриминалниЛюбопитно
Конфискуват злато и имоти за милиони от цигани-перачи на пари При акцията бе установено,че по този начин у нас са били изпрани близо близо 2,5 млн. долара.
Прочети още »
37Страница 37 от 37