Кога антимафиотите минават към тъмната страна?

Кога антимафиотите минават към тъмната страна?

Новини

 Вече нямаме време за провали като държава и като общество. Обществото е изтощено от корупцията в България. Така психологът Пламен Димитров коментира арестите на антимафиоти за "чадър" над наркоразпространението в страната. 

 
Припомняме, че само преди дни бяха арестувани шефът на отдел „Противодействие на наркотрафика и разпространението на наркотици“ в ГДБОП и началникът на сектора в същата дирекция. Задържан бе и още един служител от вътрешното ведомство.
"Факторът за корупцията е свърна със самоуважението, лично достойнство и професионално развитие. Има натиск - мафията разполага с големи ресурси. Натискът е постоянен, въпросът е какво правим с него", каза още той пред "Тази неделя" по БТВ.
 
 
"Много хора се задействат да удовлетворят импулсите на материализма у хората. Полицаи искат да оставят на децата си повече на семейство си от пенсията си за честна служба. Склонността към корупция тогава нараства драстично. Сривът на моралната ни система е най-голямата предпоставка за подкупи", допълни психологът.
 
Източник : https://novini.bg/bylgariya/kriminalno/606249?fbclid=IwAR3ZsheNvNHpA4tUYBTNZMgIskFT3wf9iwLAaCA1tV90zxCjFIFSJNmoNLQ


loading...