Мис Плеймейт залюби турски бизнесмен

Мис Плеймейт залюби турски бизнесмен

Любопитно

Турски бизнесмен е тайнственият мъж до настоящата ни Мис Плеймейт Михаела Тодорова, разбра Телеграф. Той се казва Ахмед и двамата с блондинката са сгодени от няколко месеца. Самата Михаела никога не е говорила за човека до себе си и пазеше в тайна личния си живот. В своите интервюта тя винаги е казвала, че няма мъж в живота й, а се оказва, че не само е влюбена, но и сгодена.

Любимият й бе плътно до нея и на рождения й ден, преди седмица и според запознати той е угодил на всеки каприз на плеймейтката й, за да може празникът й да се превърне е истинска приказка. Бизнесменът не е познат в светските среди. По всичко личи, че Ахмед е и романтик, тъй като предлага брак на Михаела не къде и да е, а в най-любовния град- Париж.
 
 
В началото на годината плеймейтката се похвали с почивка в един от най-тузарските хотели във френската столица, с централна гледка към Айфеловата кула. Именно там любимият й е паднал на колене и й е предложил да стане негова съпруга, а блондинката веднага е отвърнала с „да“. Двойката се още не е планирала кога и къде ще бъде сватбеното тържество.
 
Източник : http://hotnews.bg/n/mis-plejmejt-zalyubi-turski-biznesmen.140030.html
 


loading...