Полицаи тарашиха Мерцедеси, иззеха дрога

Полицаи тарашиха Мерцедеси, иззеха дрога

НовиниКриминални

 Трима мъже са задържани в РУ-Хасково за държане на дрога.

 
Вчера криминалисти от управлението са провели специализирана операция по линия на държането, съхранението и разпространението на наркотици. В дом на булевард „В.Левски“ откриват грам суха зелена листна маса, а в 19-годишен младеж, проверен на Автогарата – 0,6 грама „пико“.
 
Около 16,30 часа, на булевард „Съединение“ в областния град е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 40-годишен. Мъжът държал цигара с марихуана, а в колата са открити около 15 грама бяло прахообразно вещество – амфетамин и метаамфетамин и суха листна маса – марихуана. Водачът е тестван с техническо средство, което е отчело наличие и на трите вида дроги. Последвала е проверка в обитавана от него къща в с.Сусам, в чийто гараж е открита още марихуана, пушка тип автомат с пълнител с 10 патрона и 7 ловни патрона. Мъжът е предал дрогата и боеприпасите с протокол на разследващите.
 
Също за съхранение на дрога в димитровградския арест е бил и 23-годишен от с.Добрич. Той е проверен в Димитровград с леката си кола „Мерцедес“, в която органите на реда открили плик с бяло прахообразно вещество, реагиращо при полеви нарко тест на кокаин с тегло 0,80 грама. Последвала е проверка в обитавано от него жилище на улица „Хр.Данов“ в града, където са намерени още 0,70 грама от същата дрога и 2 електронни везни. По случая е стартирало бързо производство.
 
Източник : https://www.xnews.bg/policai-tarashiha-mercedesi-izzeha-droga/?fbclid=IwAR24kQNRiajimY5ZQ-8xNOLSkEuu_4EnCmgUMzZcCQms1HPORC0aEZzUNFA


loading...