зарежда...
СЛЕД ИЗПЛУВАЛИЯ КОКАИН - БУМ НА "СПОРТУВАЩИ" ТУРИСТИ КРАЙ ШАБЛА

СЛЕД ИЗПЛУВАЛИЯ КОКАИН - БУМ НА "СПОРТУВАЩИ" ТУРИСТИ КРАЙ ШАБЛА

НовиниЛюбопитно

Шабла стана магнит за туристи през последните дни, съобщава Novini.bg. При проверките на Гранична полиция се оказва, че повечето са от Силистра и дошли да “спортуват” край морето.

 
Хотелите и къщите за гости в малката морска община, както и в съседните Крапец и Дуранкулак, през последната седмица са пълни до дупка. Според местни жители десетки автомобили с непознати се разхождали през последните дни из градчето. При проверки на Гранична полиция се установило, че повечето от пришълците са от Силистра и околните общини и идвали с цел “спорт”. При по-сериозна проверка на някои от “туристите” обаче се оказало, че някои от тях имат криминални регистрации. Друг любопитен факт е, че част от новодошлите наемали рибарски лодки и влизали в морето на обиколки из залива.
Припомняме ви, че Шабла влезе в центъра на обществения интерес покрай 170-те килограма кокаин, които изплуваха край бреговете ѝ.
 
МОРЕТО КРАЙ ШАБЛА ИЗХВЪРЛИ ЧУВАЛИ СЪС 170 КГ КОКАИН
Наложи се полицията да се обърне към обществото с предупреждение, че наркотикът е изключително чист и в подобна висока концентрация досегът до него е опасен за здравето.
 
МВР СЪВЕТВА: АКО СТЕ НА МОРЕТО И ВИДИТЕ КОКАИН, НЕ ПОЛЗВАЙТЕ
 
Източник: Novini.bg