Спецакция в Пловдив! Иззеха голямо количество цигари и тютюн без бандерол

Спецакция в Пловдив! Иззеха голямо количество цигари и тютюн без бандерол

НовиниКриминални

 Близо 3.5 кг тютюн е иззет и от служителите на РУ Хисаря

Голямо количество безакцизни цигари и нарязан тютюн без бандерол е иззето по време на специализирана полицейска операция по линия „акцизни стоки“  от три частни адреса на територията на Трето РУ в Пловдив.
 
При проверка на адрес на улица „Гороцвет“ вчера от дома на 57-годишен криминално проявен мъж са иззети 2 килограма нарязан тютюн и 160 къса саморъчно свити цигари. Мъжът е задържан в ареста, а по случая е образувана проверка.
На същата улица е проверен и дома на 40 годишна жена, откъдето служители криминална полиция на Трето РУ са иззели 4 килограма тютюн и 200 къса саморъчно свити цигари .  
 
21 кг нарязан тютюн без изискуем бандерол е открит и иззет от жилище на улица „Фрезия“ в град Пловдив в хода на същата акция. На адреса са задържани две лица – 26-годишен мъж, криминално проявен, и 17-годишно момиче. Образувано е бързо производство по описа на районното управление, съобщиха от МВР. 
 
Близо 3.5 кг тютюн е иззет и от служителите на РУ Хисаря. Стоката без акцизен бандерол е иззета от дома на 52-годишен мъж на улица “Стойчо Дамянов“ в  село Черничево. По случая се извършва предварителна проверка.
 
Източник : https://trafficnews.bg/krimi/spetsaktsiia-plovdiv-izzeha-goliamo-kolichestvo-tsigari-i-171850/?fbclid=IwAR1pq2aD3dN3hhMt-jAIUE6bCb6bKCJUHqtgdezC9_MbmFmehiNSHLQ_7bk


loading...