Хванаха полицай да мастурбира в патрулка

Хванаха полицай да мастурбира в патрулка

КриминалниЗабавни

 Униформен полицай от Южна Каролина мастурбирал в патрулната кола, докато гледал порно на мобилния си телефон, съобщи „Смокинг гън“. При разследването на случилото се се оказва, че Маршал Хардин е бил забелязан от очевидци как се самозадоволява.

 
Случката е станала в средата на декември. Хардин, който е служител на управлението в Камдън, бил забелязан да се отдава на сексуалните си фантазии в градския парк. Камдън се намира на около 50 км. от щатската столица гр. Колумбия. В един момент униформеният излязъл от колата с изваден от панталона си пенис, после прибрал мъжествеността си и „отишъл в тоалетната в парка да завърши еякулацията“, гласи оплакването. Впоследствие Хардин признал простъпката си в писмени показания.
 
Полицаят е обвинен в неправомерно поведение на служебно място. Ако бъде признат за виновен, максималното наказание, което може да получи, е 10 г. затвор. Хардин е освободен под гаранция, но вече не е част от полицейския екип в гр. Камдън.
 
Източник : https://glas.bg/seksi/hvanaha-politsai-da-masturbira-patrulka-433499/?fbclid=IwAR0JvTCh4diw2bv-dPxgXP4F6BHdZ8B4L6wb3rz1ojI3GFB9xHV17s3UQZ8


loading...