Адвокат от Чехия. Премиерът на България лежа в затвор тук, лично аз съм го вадил

Адвокат от Чехия. Премиерът на България лежа в затвор тук, лично аз съм го вадил

КриминалниЛюбопитно
Адвокат Петер Дошек, сподели пред няколко медии в Чехия, че той е човека, който преди години е помогнал на българският премиер Бойко Борисов да излезе от затвора “Панкрац”.
 
Според него Борисов е бил хванат с краден автомобил на територията на Чехия и арестуван незабвно, а всички доказателства тогава са сочели, че той е част от организирана престъпна група, занимаваща се с кражба на коли и транспортирането им към трети страни.
 
Тогава адвокатският му хонорар е бил платен от фирма свързана с групировката СИК в България, за която по – късно той разбрал, че се занимава със застраховки и охрана.
 
 
 
Интересното е обаче години след като адвокат Дошек е потърсил информация за престоя на Борисов в затвора “Панкрац” се оказало, че лице с такова име буквално не съществувало в архивите и сега той можел да докаже твърденията си само по сумите от преводите по сметката му от България.
 
Но нямало как да свърже и тях с премиера Бойко Борисов, защото плащанията както вече разбрахте са направени не от частно лице, а фирма като адвокатски хонорар за адвокатска услуга.
 

Източник: https://4udoslav.writeas.com loading...